online tafelkopen

Meubels op maat gemaakt vs. massaproductie

Geplaatst op

Met op maat gemaakte meubels weet je zeker dat je op visite niet de meubel tegen gaat komen die je zelf toevallig ook thuis hebt staan. De laatste jaren gaan steeds meer huishoudens over op kasten, eettafels, dressoirs en andere meubels die op maat zijn gemaakt. Wat zijn de voordelen en nadelen van op maat gemaakte meubels tegenover producten die in grote massa’s worden geproduceerd?

Massaproductie

Het grote voordeel van meubels die in grote massa’s worden geproduceerd zijn de lage kosten. Deze lage kosten zijn goed te merken in de portemonnee; massaproducten zijn vaak voor erg aantrekkelijke prijzen aan te schaffen. De grote woonboulevards met vele filialen zijn een walhalla voor de mensen die niet veel geld kwijt willen zijn aan het interieur van hun woning. Met een beetje geluk en onderhandelen bestaat er zelfs de kans dat je nog wat korting meekrijgt van de verkoper. Een nadeel van massaproducten is dat de prijs logischerwijs voor iedereen even laag is. Je loopt hierdoor het risico dat je de door jou aangeschafte meubels ook bij familie en vrienden tegenkomt. Wanneer je bij elkaar in de buurt woont, is de kans groot dat je dezelfde woonboulevards en meubelzaken bezoekt. Dit maakt de kans alleen maar groter dat je niet de enige bent die dezelfde leuke eettafel, kast of dressoir tegen het lijf loopt.

Op maat gemaakte meubels

De oplossing die bijdraagt aan een uniek interieur voor jouw eigen woning zijn op maat gemaakte meubels. Door kasten, tafels en andere meubels op maat te laten maken, weet je zeker dat je de enige bent met zo’n mooie en op maat gemaakte meubel. Het grote voordeel hiervan is dat de mogelijkheden oneindig zijn. Geef bij de meubelmaker jouw ideeën door en laat jouw wensen tot uiting komen door unieke en op maat gemaakte meubels. De prijs voor meubels op maat ligt over het algemeen iets hoger dan massaproducten. De productie van meubels op maat duurt langer en er worden meer kosten gemaakt. Hier staat tegenover dat je er een hoop voor terug krijgt. Naast het gegeven dat je de meubel geheel naar eigen wens kunt laten maken, weet je ook zeker dat je meubels in huis haalt waar je lang plezier van hebt. De meubels worden gemaakt door vakmensen die uitgebreide kennis hebben van de materialen en weten hoe je de op maat gemaakte meubels moet onderhouden. Blijf niet achter en bekijk de vele mogelijkheden die je tegenwoordig hebt qua meubels en interieur.

Gerelateerde berichten

Slapen op de grond: goed of slecht?

Een matras is niet weg te denken uit een slaapkamer. Toch sliepen mensen eeuwenlang, al dan niet met wat zacht materiaal ertussen, op de grond. Hoe...

Lees meer

10 bijzondere types hotelbed

Of het nu thuis of op reis is, een goede nachtrust is essentieel om het meeste uit de dag te halen. Veel hotels zijn vrij serieus over de zaak: het...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden