online tafelkopen

10 bijzondere types hotelbed

Geplaatst op

Of het nu thuis of op reis is, een goede nachtrust is essentieel om het meeste uit de dag te halen. Veel hotels zijn vrij serieus over de zaak: het verstrekken van karakteristieke bedden om ervoor te zorgen hun gasten lekker slapen tijdens hun verblijf staat voorop. Maar een hotelbed in het Verenigd Koninkrijk kan heel anders zijn dan een bed in een land zo dicht bij Duitsland. We hebben over de hele wereld bijzondere feiten over de bedden gevonden.

 

Drie is favoriet in het Verenigd Koninkrijk

Vergeet een groot bed en twee eenpersoonskamers, driepersoonskamers in het Verenigd Koninkrijk zijn uitgerust met driepersoonsbedden. Ze hebben exotische namen als Eastern King, Emperor of Caesar. Met een breedte van 245 cm en een lengte van 220 cm bieden deze ruime bedden drie gasten de mogelijkheid zoete dromen naast elkaar te hebben. Het is een geweldige manier om geld te besparen, tenminste als je het niet erg vindt om met je vrienden of familie te lepelen.

 

Kleine Franse bedden

In Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Griekenland staat een klein tweepersoonsbed bekend als een “Frans bed”. Misschien omdat de Fransen bekend staan om hun romantiek en omdat het de slapers  dwingt om zich aan elkaar aan te passen. Meestal zijn deze bedden ook kleiner dan de standaard tweepersoons bedden, dus het kan heel gezellig worden voor twee personen.

 

Alles is groter in de VS

In de geest van de Verenigde Staten is groter altijd beter en als het aankomt op hotelbedden, houden ze vast aan deze reputatie door de grootste bedden ter wereld te bieden. Het Grand King Bed is een van de langste tweepersoonsbedden met een breedte van 250 cm. Als u op zoek bent naar een bed van nog grotere afmetingen, vraag dan om een extra groot bed van 360 cm x 300 cm.

 

Tussenruimtes in Duitsland

Als je uitkijkt naar een comfortabel verblijf op een tweepersoonsbed als je naar Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland gaat: check dit even van tevoren. Een ’tweepersoonsbed’ bestaat in deze landen vaak uit twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar worden geschoven. Er is niets erger dan tussen de scheuren te vallen.

 

Verschil in eenpersoonsbedden

Bedden in Australië en Nieuw-Zeeland gaan allemaal over comfort voor de solo-reiziger, met King Singles die starten met een ruime 107 cm breed en tot 204 cm lang. Hotels in Groot-Brittannië bieden samen met hotels in Noorwegen, Zweden en Ierland de smalste eenpersoonsbedden ter wereld aan, met een breedte van slechts 75 cm.

Gerelateerde berichten

Slapen op de grond: goed of slecht?

Een matras is niet weg te denken uit een slaapkamer. Toch sliepen mensen eeuwenlang, al dan niet met wat zacht materiaal ertussen, op de grond. Hoe...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden