online tafelkopen

Hoe epoxy vloeren interieur design transformeren?

Geplaatst op

Voorbij zijn de dagen dat de epoxyvloeren werden verbannen naar ziekenhuizen, magazijnen en commerciële voorzieningen. Vandaag de dag maakt epoxy deel uit van een groeiende interieurtrend omdat het oppervlak niet alleen mooi is, maar ook ongelooflijk duurzaam. Epoxyvloeren zijn waterdicht, naadloos, ongelooflijk sterk en kunnen op eindeloze manieren worden vormgegeven. Het is geen verrassing dat een groeiend aantal woningen lichte, prachtige epoxy hebben in de zowel de belangrijkste woonruimtes als de garages. Nieuwsgierig waarom de epoxyvloeren zo populair zijn? Hieronder geven we verschillende redenen waarom het één van de favoriete vloeren is bij interieurontwerpers.

Het vervult een niche

Epoxyvloeren zijn de ultieme eigentijdse vloeren die een niche vullen voor huiseigenaren die iets anders willen. Epoxyvloeren zijn stijlvol, modern en leuk. Ze verdragen meer dan geverfd hout, bieden levendige kleuren en voegen persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Veel huiseigenaren die kiezen voor epoxy willen niet het onderhoud of de kosten van de hardhouten vloeren waar hun ouders van houden of willen gewoon iets dat hen laat pronken met hun persoonlijkheid.

 • Ongelooflijk duurzaam
 • Stijlvol en eigentijds
 • Ultieme keuze voor personalisatie

Het verandert de vloer in een kunstwerk

Epoxy is een van de meest veelzijdige vloer die er is. Sommige huiseigenaren kiezen voor helder wit of een andere effen kleur, terwijl anderen de voorkeur geven aan geometrische vormen. Epoxy coatings worden echt interessant als het gaat om driedimensionale opties. Eén van deze opties is een metalen epoxyvloer dat een parelmoerachtig 3D-effect heeft. Dit kan lijken op stromende lava, water of gesmolten metaal. Voor iets echt unieks kunnen 3D-beelden worden aangebracht en bedekt met een heldere epoxycoating. Natuurlijke beelden zijn een populaire keuze voor woonkamers, slaapkamers en badkamers.

 • Effen kleuren en basispatronen zijn slechts het begin
 • 3D-afbeeldingen en metallic epoxyvloeren voegen een verbluffende visuele aantrekkingskracht toe
 • Alles is mogelijk, zelfs het uiterlijk van marmer of granieten tegels

Verheldert en opent jouw huis

Epoxy is een volledig naadloos vloersysteem dat ook zeer reflecterend is, waardoor elke kamer direct wordt verhelderd en jouw huis groter en helderder lijkt. Dankzij het naadloze karakter is het ook geweldig voor het creëren van vloeiende overgangen tussen verschillende kamers. Wanneer je kiest voor helder wit of een effen kleur, behoudt het ook een passende look en feel in elke ruimte.

 • Verheldert de vloer tot wel 300%
 • Naadloze overgangen tussen woonruimtes
 • Handhaaft een schoon, helder uiterlijk met weinig moeite

Onovertroffen kleuren

Eigenlijk is geen enkele vloer te vergelijken met epoxyvloercoatings als het gaat om kleurmogelijkheden. Zelfs de rijkste natuursteen kan verbleken in vergelijking met epoxy, die wordt geleverd in natuurlijke en subtiele kleuren, metallic afwerkingen en oogverblindende kleuren. Je kunt ook meerdere kleuren combineren om een uniek effect te bereiken, of je nu houdt van pastel, matte kleuren, gedempte tinten of de zuiverste witte vloeren.

 • Verkrijgbaar in elke denkbare kleur
 • Kleuren kunnen zeer levendig en mat zijn of gedempt en neutraal.
 • Kleuren kunnen worden gecombineerd om unieke effecten te creëren

Gerelateerde berichten

Verschillende soorten gietvloeren

Een gietvloer kan worden geleverd in verschillende soorten materialen, zoals epoxy, polyurethaan en cementgebonden. Welke soort moet jij kiezen als...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden