online tafelkopen

De 3 populairste wooninrichtingen

Geplaatst op

Modern, chic, landelijk, Scandinavisch en ga zo maar door. Een greep uit de populairste inrichtingen van deze tijd.  Met een overvloed aan unieke ontwerp stijlen kan het ontmoedigen zijn om erachter te komen welke stijl het beste bij je past, Sommige mensen houden er ook juist van om stijlen te combineren om zo hun ideale look te creëren. Een goed uitgangspunt voordat je begint is om meer te weten te komen over de stijlen en hoe ze van elkaar verschillen

Moderne wooninrichting

Modern is een zeer brede term die verwijst naar een huis met heldere, strakke lijnen, een eenvoudig kleurenpalet (vaak wit/grijs) en het gebruik van materialen die metaal, glas en staal bevatten. Een modern design biedt een gevoel van eenvoud in elk element inclusief meubels. Een woord dat vaak wordt gebruikt om de stijl te omschrijven is strak.

Industriële wooninrichtring

Industriële stijl zoals de naam al aangeeft put inspiratie uit een mafazijn of een stedelijke loft. Er heerst een gevoel van onafgewerkte rauwheid in veel van de elementen en het is niet ongewoon om zichtbare bakstenen, kanaalwerk en hout te zien.  Een iconisch huist met een industrieel ontwerpthema zou een gerenoveerde loft zijn van een voormalig industrieel gebouw. Denk dan aan hoge plafonds, oud hout en hangende metalen lampen met functioneel meubilair denk aan een buffetkast om de keukenkastjes te vervangen.

Scandinavische wooninrichtring

Het Scandinavische interieur is zeer populair in Nederland. Scandinavisch meubeldesign voelt vaak als een kunstwerk, hoewel het eenvoudig en ingetogen is. Er zit functionaliteit in het meubilair samen met enkele interessante lijnen. Andere voorkomende kenmerken zijn de volledig witte kleurenpaletten en de natuurlijke elementen zoals de vorm van gedrukt hout, heldere kunststoffen en aluminium, staal en brede plankvloeren. Als er veel kleuren zijn komt dit vaak van het gebruik van kunst, planten en bloemen of een enkel meubelstuk. Ruimte, natuurlijke verlichting, minder accessoires en functionele meubels kenmerken Scandinavische interieur ontwerpen.

Gerelateerde berichten

Verschillende soorten gietvloeren

Een gietvloer kan worden geleverd in verschillende soorten materialen, zoals epoxy, polyurethaan en cementgebonden. Welke soort moet jij kiezen als...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden