online tafelkopen

Vloersystemen voor in een bedrijf

Geplaatst op

 

Een van de beste vloeren de je kunt plaatsen in eender welk bedrijf is een gietvloer. Gietvloeren staan gekend om hun strak en professioneel uiterlijk. Verder zijn gietvloeren erg gemakkelijk in onderhoud, hygiënisch en duurzaam. Verschillende bedrijven vereisen een andere soort gietvloer.

 

De twee meest gekende gietvloeren zijn de epoxy en de polyurethaan gietvloeren. De troffelvloer wordt vaak tot de categorie van gietvloeren gerekend terwijl de troffelvloer eigenlijk helemaal geen gietvloer is. Toch wordt er door bedrijven frequent voor deze vloer gekozen.

 

De polyurethaan gietvloer of PU gietvloer is een zachtere en elastische gietvloer. Deze gietvloer wordt vooral geplaatst in kantoren en woningen. De vloer is gevoeliger voor schade en krassen in vergelijking met de epoxy en troffelvloer. Zo komen er op de polyurethaan gietvloer al sneller zichtbare krassen en scheuren. Deze vloer is dus perfect om in ruimtes te leggen waar er gewoon over gewandeld wordt en niet wordt gesleurd met zware dingen.

 

De epoxy gietvloer is een stuk steviger dan de polyurethaan gietvloer. Op deze vloer komen er zo goed als geen zichtbare krassen en de vloer kan tegen chemicaliën, zuren en andere bijtende stoffen. De vloer wordt gelegd in bedrijven waar er veel wordt gewerkt met zware machines en gevaarlijke stoffen.

 

De troffelvloer is nog steviger dan de epoxy vloer. Deze vloer bestaat uit verschillende kleine korrels die verbonden zijn met elkaar door epoxyhars. De vloer kan heel wat verdragen en gaat jarenlang mee voordat er een kras op verschijnt.

 

Al deze vloeren komen in verschillende kleuren. Zo kun je je vloer helemaal laten afstemmen op je bedrijf. Verder zijn gietvloeren goed te combineren met vloerverwarming en zijn ze waterdicht. Er kan niets in de vloer intrekken waardoor de vloer heel lang mooi blijft.

 

 

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden