online tafelkopen

Verschillende manieren om pallets te gebruiken

Geplaatst op

Pallets zijn voor allerlei dingen handig. Wij hebben zes verschillende ideeën voor je, wat je met een pallet kunt doen. Op gratisoptehalen.nl en zelfs op straat vindt je vaak genoeg pallets. Terwijl de meeste mensen het laten liggen, weten velen niet wat voor een leuke dingen je er mee kunt doen.

Een pallet als tafel

Een houten pallet veranderen in een mooie tafel is gemakkelijker dan je denkt. Je kunt er makkelijk wielen onder zetten en met een likje verf kan het fantastisch zijn in je tuin, op je balkon en zelfs in je woonkamer! Wil je het een nog modernere/ luxere uitstraling geven? Plaats er dan een glasplaat overheen. Dit geeft meteen een heel ander effect!

Een pallet in de slaapkamer

Hoewel je er misschien aan moet wennen, kan een pallet heel handig zijn in de slaapkamer. Plaats het matras op twee of vier pallets en u krijgt meteen een heel ander effect. Het blijkt ook meteen dat je nu extra opslagruimte hebt!

Een pallet op kantoor of studiekamer

Pallets kunnen ook in werkomgevingen worden gebruikt. Het is duurzaam, scoort punten op het gebied van creativiteit en het is erg leuk!

Een pallet als meubel

Hetzelfde ding hierboven met een bed kan ook met een bank. Zet een dikke, smalle matras op twee pallets en je hebt een zelfgemaakte chaise-longe. Je kunt ook binnen 5 minuten een hoekbank met enkele matrassen en pallets maken. Ideaal!

Een pallet als kast of plank

Te weinig ruimte voor kasten, of gewoon in een creatieve bui? Bewaar de planken van de ene kant en pak de pallet een beetje op. Je hebt nu automatisch een plankenset waar je dingen op kunt zetten. Je kunt het aan de muur hangen, maar laat het gewoon als een boekenkast op de grond liggen!

Een pallet ter decoratie

En als laatste kun je een pallet op duizenden manieren als decoratie gebruiken. Het hangt er natuurlijk wel van af hoe creatief je bent.

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden