online tafelkopen

Tips voor een mooie zomertuin

Geplaatst op

Er zijn superveel dingen die je kunt doen in je nieuwe tuin om er een mooi privé plekje onder de zon van te maken. Maar wat allemaal dan wel niet? In deze blog gaan we een aantal creatieve ideeën voor je op een rijtje zetten waarmee jij zeker goed uit de voeten kunt als je lekker gaat brainstormen over je nieuwe zomertuin. Als je opschiet kun je nog genieten van de zomer. Lees snel verder en geniet van de voorpret van je tuin.

Kies voor een pergola

Wanneer je een pergola in de tuin zet, begint het feest pas echt. Als je in de Zuid-Europese landen kijkt, dan zie je dat het leven vooral buiten geleefd wordt, een pergola of rancho hoort daarbij. De buren en de hele familie kunnen mooi plaatsnemen en genieten van elkaars gezelschap, heerlijke gerechten en een goede wijn. Zo moet het leven ook zijn natuurlijk! 

Waarom niet een terras?

Hou je van het buiten zitten, maar vind je een pergola wat teveel, dan is alleen een terras natuurlijk ook mogelijk. Daarop zet je al snel een leuke tuinset die niet eens heel duur hoeft te zijn, bijvoorbeeld wanneer je die zelf maakt van pallets. Bouwplannen en aanwijzingen kun je op internet vinden, ook bouwmarkten verkopen speciaal producten voor dit doeleinden, bijvoorbeeld lekkere kussens om samen op te zetten.

De blokhut is mooi en handig

Hou je meer van een Tiroler of Schwarzwald ambiance avant la lettre, dan is de blokhut echt iets voor jou in de tuin. Net zoals een tuinhuis bijvoorbeeld is een blokhut een handige manier om al je spullen in op te slaan die bedoeld zijn voor de tuin, zo heb je ze niet binnen rondslingeren. Daarnaast staat het ontzettend gezellig in de tuin. Wanneer een blokhut lekker groot is, dan kun je er zelf een tuinhuisje van maken, zeker kan zo’n constructie dienstdoen als kamer voor buiten. Bijvoorbeeld handig wanneer je een thuiswonend kind hebt dat al zo goed als volwassen is. Een goede training voor het op kamers gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden