Salontafels

Een salontafel is een van de meest gebruikte meubelstukken in een huis. Als u bijvoorbeeld thuis televisie kijkt is het handig als u wat te drinken en eten binnen hand bereik kan hebben, een salontafel is daarvoor de beste oplossing. Op deze pagina kunt u meer informatie lezen over de variatie in salontafels. Die variatie zit in de volgende factoren:

  • De stijl, modern of klassiek
  • Het materiaal
  • De afmetingen
  • De kleur
  • De vormgeving
  • De prijs

 

De stijl

Uw woonkamer wordt compleet met een salontafel, het hoort bij het interieur. Een salontafel zorgt voor gezelligheid, u kunt er leuke accessoires opzetten en eten en drinken. Een salontafel kiezen kan moeilijk zijn, het kan een goeie aanvulling zijn op uw woonkamer maar als u niet de juiste kiest kan het ook uw woonkamer naar beneden halen. U kunt kiezen voor een salontafel met diverse stijlen in een, op deze manier is de kans groot dat uw woonkamer er alleen maar van opknapt.

Het materiaal

Een salontafel kan van verschillende materialen gemaakt worden. Elk materiaal is anders, het verschilt in onderhoud, duurzaamheid en het hangt af van uw smaak. Tegenwoordig worden er ook verschillende materialen door elkaar gebruikt, er is veel keuze om een salontafel te vinden die past bij uw interieur.

 

De vorm

Salontafels zijn er in verschillende vormen en maten. U kunt kiezen voor een grote ronde salontafel maar ook voor een kleine, vierkante, ovale, rechthoekige salontafel. Er is veel variatie, het hangt af van uw smaak en interieur. Bij de grootte en vorm van een salontafel is het belangrijk dat er genoeg ruimte overblijft rondom de salontafel om er omheen te kunnen lopen.