online tafelkopen

Nieuwe woontrends voor binnen en buiten

Geplaatst op

Het jaar 2021 staat nog steeds in het teken van veel isolatie. We werken veel thuis en ook in het weekend kunnen we nog niet echt op stap. Daarom is het niet zo gek dat de interieur-industrie juist nu een ongekende groei doormaakt. Deze periode leent zich namelijk perfect voor een “make-over” van het interieur. In deze blog gaan we het hebben over opvallende en verfrissende woontrends voor binnen en buiten. 

Op zoek naar comfort

We zien bij veel huishoudens dat er meer behoefte is aan comfort. Dit is vrij logisch, omdat we veel meer thuis zitten. Als je de hele week op kantoor zit, heb je in de avond genoeg aan een comfortabel bank. Nu we hele dagen thuis zitten vergroot die drang naar comfort zich. Wat nu helemaal in is, is de “over-sized beanbag”. Een zitzak waar je helemaal op kunt liggen, vaak zelfs met meerdere mensen. Ideaal om op te liggen terwijl je films en series aan het kijken bent, of wanneer je aan het lezen bent. Daarnaast zien we dat het terras ook meer comfort nodig heeft. Eerst kochten mensen vaak een goedkope tuinset, omdat je niet zoveel tijd op het dakterras spendeert, maar nu zien we dat mensen vaker voor de duurdere banken en stoelen kiezen. Ook zijn mensen het zat om op een koude, harde ondergrond te lopen. Een trend van nu is om een grastapijt aan te leggen. Dit tapijt is gemaakt van kunstgras en kan zowel binnen als buiten. Grastapijt voelt heerlijk zacht aan de voeten en heeft weinig onderhoud nodig. Ondanks dat het synthetisch is, geeft het je dakterras juist een natuurlijke uitstraling. Weg met de harde, grijze tegels en op naar de mooie groene comfortabele vloer.

Wel of geen keukenrenovatie?

Wat grappig is om te zien, is dat onze verwachting van de keuken juist is uitgebleven. Onze voorspelling was dat er veel meer keukens gerenoveerd zouden worden. De reden? We kunnen niet op vakantie, dus we kunnen sparen voor een keuken én we hebben meer tijd om koken als een hobby te zien. Door de lockdown wordt er namelijk wel veel meer gebakken en lekker gekookt. Een keukenrenovatie zit er waarschijnlijk nu niet in, omdat veel mensen zonder werk zitten én we nergens heen kunnen. Ga je nu je keuken renoveren, dan zit je dus weken lang in de herrie, troep en kun je niet koken. Een goede reden dus om juist even te wachten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden