Jaren 50 meubels

Rock ‘n roll, Marilyn Monroe en Harley-Davidson-motoren. De jaren ‘50 spreekt enorm tot de verbeelding en heeft een grote invloed op onze kleding- en interieurstijl. Door de opvallende ronde vormen, de felle kleuren, en de pasteltinten heeft vintage meubilair een enorme aantrekkingskracht. Een moderne huiskamer is niet compleet zonder een verwijzing naar de fifties met een retro tafel of bank.  

Retro meubels kunnen op verschillende manieren toegepast worden in uw woonstijl. U kunt ervoor kiezen om uw kamer volledig vintage in te richten, maar ook om een enkel interieurstuk uit de jaren ‘50 terug te laten komen in uw kamer. Meubels uit de jaren ‘50 passen namelijk overal bij!

Retro tafels worden gekenmerkt door zwierige aluminium stijlranden, pastelkleurige stai bekleding en chromen onderstellen. Ze kunnen goed gecombineerd worden met diner banken, diner booths en krukken. Retromeubels geven uw café of woonkamer de look van een jaren ‘50 wegrestaurant, retrobar of hamburgertent. Retro tafels bieden veel comfort: door het robuuste design zijn ze niet erg gevoelig voor beschadigingen. Daarnaast zijn ze erg gemakkelijk schoon te maken.

Om een jaren ‘50 tafel te bemachtigen hoeft u gelukkig geen uitgebreide zoektocht in kringloopwinkels te doen om uiteindelijk met een doorgezakte vintage bank naar huis te gaan. Jolina heeft een uitgebreid assortiment met tientallen authentieke retro meubels voor particulieren en horecaondernemingen. Naast prachtige retro banken heeft u keuze uit verschillende American diner meubels zoals barkrukken, stoelen en tafel.