online tafelkopen

Hoe kan je de waarde van je woning verhogen?

Geplaatst op

Er is heel veel dat je kunt veranderen aan je huis. Alleen niet al deze investering zullen de WOZ waarde van je huis verhogen. Het is daarom voordat je actie onderneemt soms verstandig om eerst uit te zoeken wat de investering voor effect zal hebben op de waarde van je woning. 

Verhoog je woningwaarde 

Het is ten eerste verstandig om je af te vragen, wat is de WOZ waarde van mijn huis? Als je dit weet kun je gaan kijken naar investeringen die in die categorie huizen het meeste invloed zal hebben op de woningwaarde. Mensen die dure villa’s kopen zijn op zoek naar andere dingen dan mensen die een goedkoop appartement zoeken. Soms zijn er niet eens grote investeringen nodig om de WOZ waarde van je woning te verhogen. Het opknappen van de gevel of het opnieuw laten verven van je huis kan je huis al een enorme boost geven. 

Veschillende manieren om je woningwaarde te verhogen 

Sommige investeringen zullen bijna altijd dezelfde impact hebben op de woningwaarde van je huis. Waar andere investeringen de ene keer een grotere invloed hebben dan een andere zijn bijvoorbeeld zonnepanelen. Zij zijn eigenlijk altijd wel een toegevoegde waarde. Naast het plaatsen van zonnepanelen is het laten plaatsen van een dakkapel of het creëren van een extra kamer of een groter woonoppervlakte ook altijd een goede investering. Bij dit soort investeringen kun je verwachten dat 60 tot 100% van de investering kan worden opgeteld bij de WOZ waarde. Er zijn vaak ruimtes in huis die niet erg nuttig worden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is bij veel mensen de zolder. Het verbouwen of renoveren van dit soort ruimtes kunnen een enorm verschil maken op de waarde van je huis. Door je kamer of zolder te renoveren kun je jouw woning een stuk aantrekkelijker maken.  

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden