online tafelkopen

Het personaliseren van je woonkamer

Geplaatst op

Wil jij een nieuwe look aan je eetkamer geven? Dit kan prima met kleine aanpassingen, zoals een wandplank met douglas planken, een nieuw tafelblad of zelfs nieuwe tafelpoten. Sommige kleine aanpassingen bieden namelijk een groot effect. Je kunt een woonkamer volledig personaliseren en inrichten in jouw eigen stijl. Lees hier meer over hoe je dit kunt aanpakken.

Tafelblad

Ben je op zoek naar een kleine aanpassing dat een goede impact heeft op je woonkamer? Kies dan eens voor een nieuw tafelblad in een andere vorm of een andere kleur. Zo kun je van douglas planken een eigen tafelblad laten maken naar jouw wens. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante, rechthoekige, ronde of ovale tafel. Je kunt eigenlijk alle kanten op en douglas planken zijn ideaal om van alles mee te bouwen. Ga zelf aan de slag met het bouwen van een nieuw tafelblad of schakel een professional in. Kies een kleur die jij mooi vindt en je zult zien dat het een heel ander uiterlijk geeft. 

Wandplanken

Zijn jouw muren nog een beetje kaal? Dan zijn wandplanken perfect. Het zorgt ervoor dat je woning er net wat meer af uit ziet en is ook nog eens heel erg praktisch. Koop wat douglas planken en een wandplank ondersteuner en hang ze zelf gewoon op. Het is handig om van te voren de afmeting te bepalen en te kijken waar de wandplank moet hangen. Dit kan in de woonkamer, maar ook in elke andere ruimte. Zet er planten op, schilderijtjes of leuke potten met inhoud. 

Kies je eigen stijl

Het personaliseren van je woonkamer is erg leuk om te doen. Het is vooral belangrijk dat je iets kiest wat bij jou past qua stijl. Ga bijvoorbeeld voor een vast kleurenpatroon, een kleur hout of een bepaalde stijl zoals boheems, industrieel enzovoort. Zodra je weet wat je leuk vindt kun je aan de slag en je woning nog leuker maken. Met douglas planken kun je bijvoorbeeld van alles doen. 

Conclusie

Koop wat douglas planken en ga gewoon eens aan de slag. Met deze douglas planken kun je zelf een wandplank maken, maar ook een nieuw tafelblad. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden