Harvink meubelen

Posted by on juni 6, 2018 in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Harvink meubelen

Harvink staat garant voor magnifiek meubilair. Het bedrijf is opgericht in 1942 en sindsdien streeft het naar de beste kwaliteit van zijn meubelen. Naast kwaliteit is ook comfort een belangrijk onderdeel van de Hankvink meubelen. Al deze meubels worden volledig gemaakt in Nederland om het productieproces goed te kunnen controleren en het kwalitatief hoog te houden. Alle meubelen zijn daarnaast ook prachtig om te zien. Door de goede afwerking en het bijzondere design is het een uniek stuk. Alle meubelen worden speciaal gemaakt en vaak kunnen deze ook naar wens worden aangepast. Hiervoor moet je even contact opnemen met Harvink.

Harvink meubelen aanschaffen

De Harvink meubelcollectie is zeer uitgebreid en deze zijn te bewonderen en te kopen in verschillende woonwinkels. Op de online website van Harvink kan je informatie vinden over de verschillende designs die ze verkopen. Hier kan je alles vinden over de banken, eetkamer stoelen, tafels en fauteuils. In een woonwinkel kan je de verschillende meubelen vinden en gelijk even uitproberen om te kijken of ze echt zo lekker zitten. Je ziet ook meteen hoe de meubels er in het echt uit zien. Op die manier kan je ze beter met elkaar vergelijken en het ideale meubelstuk voor jouw huis uitzoeken.

Harvink collectie

De collectie van Harvink verandert voortdurend en ze komen steeds met nieuwere designs en ontwerpen. Harvink is een Nederlands product en het ontwerpen van de meubels gaat dan ook hoofdzakelijk in samenwerking met Nederlandse ontwerpers. Alle meubels zijn voorzien van een herkenbaar (metalen) frame wat de Harvink meubels een chique, moderne en tijdloze uitstraling geeft. Voor de allernieuwste collectie kan je een kijkje nemen op de officiële website van Harvink of langsgaan bij een plaatselijke dealer. Zij kunnen je meer informatie geven over de nieuwste collectie en hoe je deze kan aanschaffen.