online tafelkopen

Ga je nou voor Bussum of niet?

Geplaatst op

De gemeente Bussum is een prachtige plek om te wonen. Veel forensen uit de randstad zijn helemaal fan van deze plek. Bussum bestaat al vanaf 1306, toen werd er eerst over gesproken. Op dat moment wonen er voornamelijk boeren die met hun vee het land bevolkten. Tegenwoordig is het meer een plek waar voor forenzen graag wonen. In de jaren ‘60 groeide Bussum heel snel omdat het ineens populair werd bij forenzen, maar nu is het rustiger qua groei waardoor de schaal niet meer toeneemt.

Bussum heeft allerlei voordelen, die gaan we in deze blog met je doornemen.

Rust en reinheid

Het leuke van Bussum is dat het niet veel industrie heeft. Daarmee is de omgeving rustig en mooi schoon. In de randstad is het druk en hectisch, dit is wel heel iets anders dan hoe we het in Bussum aantreffen. Geen wonder dat veel mensen die in Amsterdam wonen graag in dit meer overzichtelijke gebied willen wonen. 

Wat heeft Bussum allemaal te bieden?

We hebben je zojuist gezegd dat Bussum rust en reinheid te bieden heeft, maar ook zeker een aantal voorzieningen op het punt van recreatie. Denk daarbij aan de skatebaan, een zwembad, een plek om te crossen, verschillende verenigingen voor sport en natuurlijk een centrum met restaurantjes en winkels.

Zijn er mooie dingen om te zien in de buurt?

Als je in Bussum gaat wonen, dan ben je dichtbij de Sint-Vituskerk, het theater Spant, kun je heerlijk wandelen op de Bussumerheide. Wanneer je van historische zaken houdt, dan is deze plek ook erg goed omdat er veel monumenten te zien zijn. Kortom een plek waar jong en oud helemaal in hun sas zijn. 

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

Met de auto en het openbaar vervoer is Bussum erg makkelijk te bereiken. En een van de bijzondere voordelen is dat je met 20 minuten al in Amsterdam bent als je de trein haalt en zelfs binnen 5 minuten in Hilversum. Moet je in Utrecht zijn dan ben je ook 20 minuten onderweg. Kortom, alle grote en belangrijke steden waar het gebeurt zijn binnen handbereik.

Heb je vragen over woningen in Bussum? Neem dan contact op met makelaar Bussum, ze praten je helemaal bij!

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden