online tafelkopen

Ga je je huidige huis renoveren of koop je een nieuw huis?

Geplaatst op

Als je nadenkt over een verhuizing gaat het volledig renoveren van je huidige woning, misschien ook wel eens door je hoofd. Één ding is zeker, beide stappen gaan veel geld kosten. Daarnaast is het nemen van deze beslissing erg moeilijk en iets waar jij dan wel met je partner goed over moeten nadenken. Want wat laat je achter?  

Drie vragen om over na te denken

Om je op weg te helpen met het maken van een beslissing moet je jezelf sowieso 3 vragen stellen. 

  1. Woon ik op de juiste locatie? 
  2. Maakt dit huis mijn leven makkelijker?
  3. Is er genoeg ruimte voor eventuele familie-uitbreiding en heb ik dat nodig? 

Als je deze vragen alle drie met een ‘nee’ beantwoord is het tijd om de vleugels te spreiden en op zoek te gaan naar een nieuw stekkie. Als je deze drie vragen met ja kunt beantwoorden is blijven in je eigen huis in eerste instantie de beste keuze.

Verhuizen

Daarnaast speelt geld uiteraard een grote rol. Om te weten wat er voor jou of jullie budget op markt beschikbaar is raden we je aan om makelaar Hilversum om de arm te nemen en te kijken welke opties er zijn en wat je zou kunnen krijgen. Mocht je iets zien waar je weg van bent en binnen het budget is kun je een bezichtiging inplannen en kijken of je bovenstaande drie vragen met een ‘ja’ kunt beantwoorden. Als dit zo is, is verhuizen een hele goede optie.

Je huidige huis renoveren

Als je er onder andere door die drie vragen en de zoektocht naar een potentieel huis achter komt dat je liever in je eigen huis blijft. Kun je gaan voor een renovatie. Je smaak verandert en misschien denk je wel na over het bouwen van een uitbouw? Met een verbouwing kun je je hele huis enorm upgraden, ook dit heeft een prijskaartje, maar is vaak lager dan het kopen van een compleet ‘nieuw’ huis. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden