online tafelkopen

Een nieuw interieur voor weinig geld

Geplaatst op

Soms heb je ontzettend de behoefte aan een nieuw interieur. Bijvoorbeeld omdat je begint aan een nieuw hoofdstuk in je leven, of omdat het gewoon wel eens tijd is om het interieur te voorzien van een nieuwe look. Je kunt in dat geval ervoor kiezen om allemaal nieuwe meubelen aan te schaffen bij een meubelzaak. Maar als je op het moment weinig tot geen budget hebt, is dat geen optie. Toch is het mogelijk om dan alsnog je woning te voorzien van een nieuwe frisse look.

Verplaatsen en opruimen

Om je interieur een nieuwe uitstraling te geven, hoef je niet gelijk allemaal nieuwe spullen aan te schaffen. Werk met wat je hebt. Ruim alles eens goed op en geef de meubels in je interieur een nieuwe plekje. Draai bijvoorbeeld het eetgedeelte en de zithoek om. Of haal die ene grote kast eens weg bij de wand en gebruik deze de komende tijd als kamerscherm om een duidelijke splitsing te maken in jouw huiskamer.

Plakfolie en stickers

Misschien moest je even fronzen bij het lezen van dit tussenkopje. Maar plakfolie en stickers zijn echt de ideale oplossing voor als jij je interieur een make-over wilt geven op een budgetvriendelijke manier. Plakfolie is namelijk zeer geschikt om te bevestigen op kastdeurtjes. Kies een leuke print uit en plak dit op een kast in je woonkamer en laat het thema bijvoorbeeld weer terugkomen door het ook op de keukenkastjes aan te brengen. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook wand- en behangstickers verkrijgbaar die de woonruimte een compleet nieuwe look kunnen geven. Ben je de vitrage voor de ramen zat? Vervang het dan door raamfolie.

Een nieuwe vloer

Bij een nieuw interieur hoort ook een nieuwe vloer. Maar het is niet nodig om hier de hoofdprijs voor te betalen. Stap eens binnen bij een meubelzaak. Vaak worden hier restanten vloerbedekking aangeboden tegen een zacht prijsje. Je moet dan wel het geluk hebben dat het materiaal de juiste afmetingen heeft. Verder zijn er ook nog een aantal outlets waar je bijvoorbeeld zeer voordelig laminaat kunt kopen. Wil je graag een gietvloer voor een scherpe prijs? Neem dan altijd contact op met een specialist en geef aan wat je budget is. De prijs van een gietvloer is namelijk altijd op maat. Zo kan de specialist bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden