online tafelkopen

De V’s van het Vakkundig Verkoopklaar maken van je winkelinrichting

Geplaatst op

Wie een nieuwe winkel opent en in gaat richten, moet aan een hoop dingen denken. Het toverwoord hierbij is uitbesteden. Maar zelfs wanneer je dit advies ten harte neemt, kan het zijn dat je bepaalde dingen over het hoofd ziet. Vink daarom in ieder geval altijd de volgende V’s van je lijstje af:

Verlichting

Ben je wel eens in een winkel geweest waar het licht zo fel was dat je je poriën kon tellen en geen enkel kledingstuk goed leek te staan? Wat deed dat met jou als consument? Grote kans dat je er niets gekocht hebt, terwijl je dezelfde kleding in ander licht misschien wel mooi had gevonden. Zie daar het belang van goede verlichting. Door de juiste sfeer te creëren, prikkel je de zintuigen van potentiële klanten en voelt deze zich op zijn gemak in de winkel. Vraag om verlichtingsadvies en laat licht je klanten verleiden.

Vloeren

Verschillende soorten vloeren zijn mogelijk geschikt voor een winkelpand. Heb je al nagedacht welke look & feel je jouw winkel mee wilt geven? Tapijt zorgt direct voor een huiselijke sfeer, terwijl een PVC-vloer voor veel gebruiksgemak zorgt. En een houten vloer? Een aanbieder als Esco vloeren heeft houten vloeren in verschillende dessins die ook geschikt zijn voor grote ruimtes. In plaats van écht hout, kun je natuurlijk ook voor een houtlook gaan. Laat je adviseren welke vloer het beste bij jouw winkel past en vind de vloer van je dromen.

Verf

Hoe zien de muren van je winkelpand er momenteel uit en wil je hier verandering in brengen? Zo ja, dan kan een likje verf soms als het gewenste effect geven. Ga je voor een industriële look of wil je de winkel juist warm aankleden? Zorg ervoor dat je het totaalplaatje in je hoofd hebt; alleen dan kun je de juiste keuze maken. Succes!

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden