online tafelkopen

De beste mancave creëer je zo

Geplaatst op

Een mancave of letterlijk vertaald mannengrot is een idee dat de laatste jaren flink in populariteit is toegenomen. Het is een plek waar meestal je man/vader van een gezin zich kan terugtrekken en met vrienden naar bijvoorbeeld de voetbalwedstrijd kan kijken. Vooral in Amerika zijn mancaves erg populair en is het vaak binnen vriendengroepen zelfs een wedstrijd geworden wie de gaafste mancave heeft. Staat er ergens een pooltafel te koop dan zou ik deze maar snel kopen en beginnen met het bouwen van jouw perfecte mancave. Het eerste waar je over na moet denken is natuurlijk de plek van je mancave, je wil natuurlijk niet de rest van het gezin tot last zijn, maar wil hen natuurlijk ook niet steeds in de buurt hebben.

De start van de mancave

Zoals gezegd is de locatie waarschijnlijk het belangrijkste van je hele mancave. Vaak zijn kelders een hele geschikte plek voor de perfecte mancave, ook een deel van de garage dat niet echt gebruikt wordt of een lege zolder kunnen fungeren als de perfecte locatie voor een mancave. Als je dan de perfecte locatie hebt gevonden kun je gaan nadenken over het thema van je mancave. De meeste mancaves hebben een specifiek thema en zijn ook zo ingericht. Denk aan een oude sportbar of bijvoorbeeld een mancave ingericht als een autowerkplaats, dus met als thema auto’s. Hier kun je alles op afstemmen, van tafel tot stoelen tot de lampen.

lighted candles on brown wooden table

Wat maakt een mancave compleet

Een paar hele gave items die jouw mancave echt compleet zullen maken zijn onder andere een televisie, een pooltafel of voetbaltafel, een bar met natuurlijk een koelkast en een eigen toilet. Je wil natuurlijk een mooie televisie in de mancave hebben hangen waarop sportwedstrijden of muziekkanalen te zien zijn. Tafelvoetbal, de sport voor bijna elke man en dus ook onmisbaar in de mancave. De bar is natuurlijk de plek waar je met al je vrienden de hele avond kunt drinken en vertellen. Tot slot is een eigen toilet in de mancave ideaal, zo hoeven je bezoekers niet steeds de mancave te verlaten en door het huis te wandelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden