online tafelkopen

Beveiliging van een meubelzaak

Geplaatst op

Of je nu een meubelzaak hebt met een showroom of een magazijn hebt waar je al je meubelstukken hebt opgeslagen en je ze verkoopt via je webshop; een goede beveiliging is essentieel. Het zorgt er niet alleen voor dat je meubels en je showroom veilig worden gesteld van onbevoegden. Het zorgt er ook nog eens voor dat je als eigenaar of manager er een stukje rust in je hoofd van krijgt. Je zal namelijk niet de eerste zijn die door een onvoldoende beveiligd pand te maken krijgt met financiële verliezen als gevolg van diefstal of vandalisme. Natuurlijk ben je als ondernemer zijnde goed verzekerd, maar toch wil je het risico tot een minimum beperken. Zeker aangezien je verzekering doorgaans de dagwaarde uitkeert en niet de nieuwprijs. Daarom is in dit geval voorkomen beter dan genezen. In deze blog delen we dan ook graag met je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je meubels veilig zijn opgeborgen wanneer je de zaak sluit voor de nacht.

Tip 1: goede sloten

Het begint natuurlijk allemaal met het hebben van de juiste sloten op de ramen en deuren van je showroom, etalage of magazijn. Je kunt flink uitpakken met het soort sloten dat je laat plaatsen. Er zijn sloten waar men uren voor nodig heeft om doorheen te komen. Misschien is een vertraging van een half uur voor jou genoeg zekerheid dat inbrekers jouw pand links zullen laten liggen. Hoe dan ook, wat voor slot je ook wil hebben op de ramen en deuren van je magazijn, etalage of showroom, je moet er altijd voor zorgen dat je dit laat doen door een professionele slotenmaker. Heb je een band of magazijn staan in Amsterdam Noord? Dan adviseren we je van harte om deze slotenmaker uit Amsterdam Noord in te schakelen.

Tip 2: beveiligingscamera’s 

Als je een stukje extra beveiliging wil, dan bieden beveiligingscamera’s misschien een uitkomst voor je. Veel beveiligingssystemen zijn voorzien van een stil alarm en een monitoringssysteem wat je ook gewoon thuis kunt inzien. Op het moment dat de bewegingssensoren van de beveiligingscamera’s iets detecteren, kun je direct zien wat er in jouw winkel, etalage of magazijn gaande is.

Heb je zelf ook nog goede ideeën voor het veiliger maken van je meubelopslag, -magazijn of -etalage? Laat het ons weten door een bericht achter te laten op onze website.

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden