Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit donec facilisis ultri libero ac tempus donec dictum magna sit amet consectetur

Recent Work

Pellentesque adipiscing odio eu neque gravida vehicula. Ut ultricies diam vel est convallis non auctor dui scelerisque. Quisque at erat sem.

Welke badkamermeubels / elementen zijn mooi?

Bij https://www.tonscholten.nl/ helpen ze je...

Philips Hue spots voor het plafond

Op zoek naar Philips Hue spots? Dan is het goed...

Een nieuw interieur

Even helemaal toe aan wat anders maar je weet...

More About Our Company

Ruimte

Heeft u niet genoeg ruimte in huis voor een grote eettafel of heeft u juist een klein hoekje over in de keuken? In deze gevallen is een bartafel iets voor u! Een bartafel heeft een hoog tafelblad en veel ruimte eronder. Wanneer u een bartafel in uw keuken plaats geeft dit een ruimtelijker gevoel.

De functie

Een bartafel kunt u gebruiken als een statafel maar als u er een paar stoelen of barkrukken bij zet is het een prima zit plek. Een bartafel neemt dus minder ruimte in beslag dan een eettafel maar kan wel als een gebruikt worden.

Voor in de kantine zijn bartafels natuurlijk ook een mooie oplossing. Doordat je redelijk rechtop zit kun je met relatief veel personeelsleden aan een kleinere tafel eten. Toch worden hier ook regelmatig lage tafels of ronde tafels gebruikt. Wil je een kantinetafel kopen? Bekijk dan ook het overzicht op Desko.nl.

 

Het materiaal

De keuze van het materiaal hangt van een aantal factoren af.

– Uw smaak

– Uw interieur

– De functie

Het materiaal moet uiteraard naar uw smaak zijn, vind u het mooi om een mooie houtsoort als bartafel te hebben of een strakke witte bartafel. Er zijn heel veel verschillende typen bartafels. Daarnaast moet de bartafel ook passen bij uw interieur, als het overeenkomt is de bartafel een mooie aanvulling en lijkt het gelijk alsof het zo had moeten zijn. Ook de functie van de bartafel is erg belangrijk voor het materiaal. Bent u van plan er aan te eten dan kunt u het beste kiezen voor een materiaal dat goed tegen slijtage kan. Als u de bartafel alleen gebruik voor erbij en om af en toe aan te zitten of staan is dat niet echt nodig.

(Bron foto)

Read More

Recent Blog Posts

januari 28, 2021 |

Philips Hue spots voor het plafond

Op zoek naar Philips Hue spots? Dan is het goed om te weten waar je daarvoor terecht kunt en waar je de laagste...

december 18, 2020 |

Een nieuw interieur

Even helemaal toe aan wat anders maar je weet niet goed wat? Neem dan eens een kritische blik op je huidige...

december 9, 2020 |

High Tea organiseren, deze artikelen heb je nodig

Wanneer je tijd door wilt brengen met vrienden, zijn er een hoop activiteiten die je kunt organiseren. Een...

Read More