online tafelkopen

3 tips voor het uitzoeken van een passende tafel

Geplaatst op

Bij het uitzoeken van nieuw meubilair is het natuurlijk erg belangrijk dat je het mooi vindt. En over smaak valt niet te twisten! Maar waar wel over te twisten valt, dat zijn de kleuren en stijlen die wel of niet goed samen matchen. Er zijn natuurlijk bepaalde vormen waarbij conflicterende stijlen elkaar aanvullen, maar in de meeste gevallen is het belangrijk dat het een mooi geheel is. In deze blog geven voor je daarom 3 tips en ideeën voor het uitzoeken van een passende tafel bij de rest van je interieur. 

Wanneer moet ik kiezen voor een robuuste tafel ?

Met een robuuste tafel bedoelen we een tafel die vrij zijn groot een sterk uit. Vaak wordt er hierbij gebruik gemaakt van materialen, zoals metaal en hout. Deze passen uitstekend bij een interieur wat ingerichte is om een industriële sfeer mee te geven. Deze passen uitstekend bij andere houten en metalen meubelen, daarnaast past dit ook heel goed bij een stenen muur of een vloer met een betonlook.

Wanneer moeten kiezen voor een landelijke tafel? 

Een landelijke tafel kenmerkt zich doorgaans doordat deze ook veel gebruik maakt van houten materialen. Doorgaans passen deze soorten tafels heel goed bij houten vloeren en eikenhouten meubelen. Landelijke tafels bestaan in verschillende kleuren, maar onze voorkeur gaat toch uit naar een wat lichtere variant. 

Wanneer moet ik kiezen voor een glazen tafel? 

Wat je tegenwoordig nog steeds erg vaak ziet, zijn glazen tafels. Vaak zijn de pootjes van metaal of kunststof. Deze tafels hebben vaak een tamelijk moderne uitstraling. Het is dan ook niet verrassend dat wij een dergelijke tafel graag zien in een modern interieur. Denk hierbij aan gietvloeren, greeploze kastjes en veel wit-, grijs- en antraciet. 

Heb je zelf nog aanvullingen of suggesties op deze lijst? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen via het contactformulier op de contactpagina. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Zoek je informatie over het uitzoeken van tafels of wat toffe modellen zijn? We nemen het met je door in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ onlinetafelkopen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden