Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit donec facilisis ultri libero ac tempus donec dictum magna sit amet consectetur

Recent Work

Pellentesque adipiscing odio eu neque gravida vehicula. Ut ultricies diam vel est convallis non auctor dui scelerisque. Quisque at erat sem.

Voordelen van een Sta-zit-tafel

Zitten is het nieuwe roken, komt je deze slogan...

Het kiezen van de juiste vloer voor uw interieur

Een nieuwe vloer kiezen is echt niet makkelijk....

De schuurwoning: authentiek en toch modern

...

More About Our Company

Ruimte

Heeft u niet genoeg ruimte in huis voor een grote eettafel of heeft u juist een klein hoekje over in de keuken? In deze gevallen is een bartafel iets voor u! Een bartafel heeft een hoog tafelblad en veel ruimte eronder. Wanneer u een bartafel in uw keuken plaats geeft dit een ruimtelijker gevoel.

De functie

Een bartafel kunt u gebruiken als een statafel maar als u er een paar stoelen of barkrukken bij zet is het een prima zit plek. Een bartafel neemt dus minder ruimte in beslag dan een eettafel maar kan wel als een gebruikt worden.

 

Het materiaal

De keuze van het materiaal hangt van een aantal factoren af.

– Uw smaak

– Uw interieur

– De functie

Het materiaal moet uiteraard naar uw smaak zijn, vind u het mooi om een mooie houtsoort als bartafel te hebben of een strakke witte bartafel. Er zijn heel veel verschillende typen bartafels. Daarnaast moet de bartafel ook passen bij uw interieur, als het overeenkomt is de bartafel een mooie aanvulling en lijkt het gelijk alsof het zo had moeten zijn. Ook de functie van de bartafel is erg belangrijk voor het materiaal. Bent u van plan er aan te eten dan kunt u het beste kiezen voor een materiaal dat goed tegen slijtage kan. Als u de bartafel alleen gebruik voor erbij en om af en toe aan te zitten of staan is dat niet echt nodig.

 

Read More

Recent Blog Posts

juli 4, 2018 |

Het kiezen van de juiste vloer voor uw interieur

Een nieuwe vloer kiezen is echt niet makkelijk. Ga je voor een houten vloer, laminaat, tapijt of tegels? Er is...

juni 22, 2018 |

De schuurwoning: authentiek en toch modern

...

juni 20, 2018 |

Wave gordijnen

Wave gordijnen zijn gordijnen die met een golvende plooi zijn gemaakt. Door gebruik te maken van een speciaal...

Read More